Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Au fost finalizate lucrarile la proiectul de imbunatatire a conditiilor de navigatie pe Dunare

Conditii de navigatie pe Dunare

Administrația Fluvială a Dunării de Jos, unitate aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, a finalizat astăzi, 27.04.2016, Proiectul de îmbunătățire a condițiilor de navigație pe Dunăre, Călărași – Brăila, km 375 – km 175 și a recepționat lucrările.
Acest proiect permite navigatorilor să ajungă la Cernavodă într-un timp mai scurt, fără a folosi varianta ocolitoare, datorită distribuției debitului de apă între Brațul Bala și Dunăre.
În cadrul proiectului, s-au desfășurat lucrări hidrotehnice în 3 puncte critice. Pe cel de-al treilea segment finalizat astăzi, s-au executat următoarele lucrări: un dig de dirijare, apărare de mal pe Insula Turcescu, dragaje pe Dunăre în zona Caragheorghe – Turcescu și pragul de fund de pe Brațul Bala. Acest prag a fost stabilit la Cota 0 Marea Neagră Constanța pentru a nu afecta ruta de migrație a speciei protejate de sturioni.
În plus, va fi demarată etapa a II-a a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2016-2020 care va completa lucrările existente pentru a facilita navigația între Km 346 Dunăre și Cernavodă și în perioadele de apă scăzută.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Au fost finalizate lucrarile la proiectul de imbunatatire a conditiilor de navigatie pe Dunare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI