Au fost renovate mai multe cabinete stomatologice din rețeaua școlară constănțeană

Cabinete stomatologice renovate4
Primăria Municipiului Constanța a renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară.

În toate cabinetele a fost achiziționată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar dar și frigidere, jaluzele și mobilier.
Prin Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța s-au executat lucrări ample de reparații și igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei și a faianței, a instalațiilor electrice, sanitare și termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a efectuat, astăzi, o vizită la cabinetele stomatologice din cadrul Liceului Teoretic ”Decebal”, Școlii Gimnaziale nr.7 ”Remus Opreanu” și Liceului Teoretic ”George Călinescu”.
Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri și, așa cum am promis, a fost și va rămâne o prioritate asigurarea accesului tuturor elevilor din școlile și liceele constănțene, precum și a studenților Universității ”Ovidius” la servicii medicale de calitate”, a declarat Decebal Făgădău.
În municipiul Constanța, cabinete medicale școlare de stomatologie se află în următoarele unități de învățământ: Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu”, Liceul Teoretic ”Decebal”, Liceul Teoretic ”George Călinescu”, Școala Gimnazială nr.7 ”Remus Opreanu”, Colegiul Tehnic ”Tomis”, Școala Gimnazială nr.6 ”Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială nr.12 ”B.P. Hasdeu”, Școala Gimnazială nr.10, Liceul Teoretic ”Ovidius”, Școala Gimnazială nr. 16 ”Marin Ionescu Dobrogianu”, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, Grupul Școlar ”Miron Costin” și Universitatea ”Ovidius”.
Toți preșcolarii, elevii și studenții beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale din municipiul Constanța.Cabinete stomatologice renovate

Cabinete stomatologice renovate1

Cabinete stomatologice renovate3

Cabinete stomatologice renovate2

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Au fost renovate mai multe cabinete stomatologice din rețeaua școlară constănțeană”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI