Aurelian Marin: Comunicarea dintre membrii jucatori din industria turismului ar trebui imbunatatita

Aurelian_Marin

Industria de turism din România este maturizată, dar sunt încă multe lucruri de făcut, în principal partea de comunicare dintre membrii jucători din industria turismului ar trebui îmbunătățită, a declarat, pentru Agerpres, Aurelian Marin, noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT), ales în funcție miercuri seara.
Acum sunt încă bucuros. Mi-am dorit să ajung președinte ANAT pentru că am experiență foarte multă în domeniu. Înseamnă însă, în primul rând, muncă multă, responsabilitate mare. Avem responsabilități față de membrii noștri, vreau să îi reprezint, să facem lobby pentru activitatea lor, să întâmpine din ce în ce mai puține probleme, așa că va fi greu”, apreciază Aurelian Marin.
Aurelian Marin este noul președinte al ANAT pentru următorii doi ani și a fost ales miercuri seara cu o majoritate de 130 de voturi. Acesta a afirmat că știe că trebuie să se implice mai mult în relația cu autoritățile.
Nu aș numi o luptă cu autoritățile, ci mai degrabă o negociere, o perseverență astfel încât să ne atingem scopurile. Avem o structură nouă de conducere la ANAT și mă refer și la Consiliul Director. Partea bună este că ne cunoaștem bine și așa sper să meargă și colaborarea noastră. Aplicarea Legii voucherelor de vacanță, partea de asigurări a agențiilor de turism și, într-un plan mai îndepărtat, instruirea profesională a personalului care lucrează în agențiile membre ANAT sunt printre cele mai importante lucruri pe care doresc să le fac”, a declarat noul președinte ANAT.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Aurelian Marin: Comunicarea dintre membrii jucatori din industria turismului ar trebui imbunatatita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI