Autopsia cântăreței Whitney Houston, publică la opt ani de la moartea artistei. Detalii despre deces

Whitney_Houston
Foto: grammy.com
Autopsia în cazul cântăreței Whitney Houston a devenit publică la opt ani de la moartea vedetei și conține detalii șocante, potrivit msn.com.

Interpreta a murit în 11 februarie 2012, iar cauza decesului a fost „înnec accidental” pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Raportul autopsiei, ajuns în presă la 8 ani de la moartea artistei, arată că aceasta își pierduse 11 dinți și nu mai avea aproape deloc sprâncene. De asemenea, potrivit aceluiași raport, afecțiunile cardiace de care suferea erau extrem de grave, una dintre artere fiind blocată în proporție de 60%.
Cântăreața petrecuse mai multe zile în Los Angeles și se pregătea să meargă la o petrecere cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy, fiind cazată la Hotelul The Beverly Hilton. Ea a intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că simte o durere în gât. A fost găsită moartă în apă, cu arsuri grave pe spate și cu pielea desprinsă pe picioare. În momentul în care a fost descoperită, apa din cadă ar fi avut 66 de grade. Pe brațul stâng se putea distinge o înțepătură și se vedeau cicatricele rămase după operația de implanturi mamare.
O perucă părea împletită în părul vedetei, medicul legist constatând că, în timp ce sprâncenele cântăreţei erau „rare“, părul de sub perucă era negru şi ondulat „fără semne de chelire“.
Recent a apărut informaţia potrivit căreia Whitney Houston este una dintre personalităţile care vor fi incluse pe Rock and Roll Hall of Fame pentru anul 2020.
Whitney Huston avea 48 de ani.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Autopsia cântăreței Whitney Houston, publică la opt ani de la moartea artistei. Detalii despre deces”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI