Autospeciale Dacia Duster, în dotarea polițiștilor care acționează pentru siguranța traficului pe autostrăzi

Dacia-Duster-4775

Ieri, 7 autospeciale Dacia Duster au fost repartizate Poliției Autostrăzi spre a fi folosite în misiunile desfășurate de polițiștii rutieri pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea siguranței rutiere. Poliția Română a primit 48 de astfel de autospeciale, acestea fiind repartizate structurilor centrale și teritoriale pentru a fi folosite în activitățile operative.

Dacia-Duster-4782
Autospecialele repartizate Poliției Autostrăzi vor fi folosite în misiunile desfășurate de polițiștii rutieri pentru prevenirea evenimentelor rutiere, creșterea siguranței rutiere și salvarea de vieți.
Câte o autospecială a fost repartizată la Biroul de Poliție Autostrăzi A1 București – Pitești, Biroul de Poliție Autostrăzi A2 București – Constanța, Biroul de Poliție Autostrăzi A3 București – Ploiești, Biroul de Poliție Autostrăzi Deva – Vâlcea, Biroul de Poliție Autostrada Transilvania, Biroul de Poliției Autostrăzi Vest, iar o autospecială a fost repartizată Serviciului Misiuni Speciale și Autostrăzi din cadrul Direcției Rutiere.
Reamintim faptul că, la data de 5 noiembrie a.c., în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne, Poliția Română a primit 48 de autospeciale Dacia Duster achiziționate prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.
Autoturismele au fost repartizate inspectoratelor județene de poliție Argeș, Prahova, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, D.G.P.M.B. și Poliției Autostrăzi pentru a fi folosite în misiunile operative de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și a celor ce vizează siguranța și fluența traficului rutier.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Autospeciale Dacia Duster, în dotarea polițiștilor care acționează pentru siguranța traficului pe autostrăzi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI