Un avion al companiei Turkish Airlines a fost redirectionat spre Istanbul

Turkish-Airlines
Un avion al companiei Turkish Airlines cu destinația Lisabona a fost redirecționat miercuri spre Istanbul, după ce la bord a fost găsit un bagaj neînsoțit, a anunțat o purtătoare de cuvânt a companiei aeriene, relatează Reuters.

Avionul, ce efectua zborul TK1759, transporta spre Lisabona 170 de pasageri și șapte membri ai echipajului, a precizat reprezentanta Turkish Airlines, sub rezerva anonimatului. Toți pasagerii au fost preluați de un alt avion pentru a-și continua călătoria spre Lisabona.
Potrivit site-ului companiei Turkish Airlines, decolarea în cazul zborului TK1759 era programată pentru ora locală 11.45 (08.45 GMT). Nu se cunoaște deocamdată cât de departe ajunsese avionul înainte de a reveni la Istanbul. Autoritatea portugheză de control al traficului aerian a anunțat că avionul nu a intrat în spațiul aerian al Portugaliei.
Este pentru a treia oară într-o săptămână când un avion al companiei Turkish Airlines este nevoit să-și schimbe parcursul de zbor. Luni, un avion al Turkish Airlines ce efectua un zbor Istanbul — Sao Paulo a declarat stare de urgență și a aterizat la Casablanca. Serviciul de presă al Turkish Airlines a precizat că la toaletă a fost găsit un text care anunța prezența unei bombe în avion. În cele din urmă, avionul a aterizat fără probleme la Casablanca.
Duminică, un alt avion al companiei Turkish Airlines, ce efectua zborul Istanbul-Tokyo, a făcut obiectul unei alerte privind prezența unei bombe la bord. În avion nu a fost însă găsită nicio încărcătură explozivă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un avion al companiei Turkish Airlines a fost redirectionat spre Istanbul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI