Banicioiu: „Am vazut oameni nervosi care spuneau ca ascundem victimele in saci de plastic”

Nicolae Banicioiu

Nicolae Bănicioiu a declarat, luni,  că medicii români au făcut tot ce era posibil omeneşte ca să salveze victimele de la Colectiv şi a respins teorii ale conspiraţiei vehiculate pe reţelele de socializare.
De ce această presiune isterică? Nu ştiu. Îmi reproşez doar că nu am avut timpul necesar să vorbesc cu toată lumea şi a explicat. (…) Eu am spus de la început că rog pe toată lumea să îşi păstreze calmul. Transferurile au fost făcute, în primul rând, pentru a decompensa – pentru că intrăm într-o a doua etapă de tratament – pentru a decongestiona şi a crea mai mult spaţiu pentru cei care rămân în România şi pentru a le putea asigura un tratament la fel de bun ca în altă parte. Medicii din România îşi fac datoria la fel de bine, iar transferurile sunt numai în situaţia în care situaţia medicală o impune„, a spus ministrul pentru Romania TV.
Întrebat despre scenariul că, prin transferurile în strănănate, autorităţile române vor doar să scape de responsabilitate, Bănicioiu a spus: „Nu, în niciun caz. Noi încercam să îi salvăm pe toţi. (…) Să nu ne mai luăm după ce spune Facebook sau nu ştiu cine pe la nu ştiu ce emisiune. Medicii romani îşi dau acordul doar dacă considera pacientul stabil.
Rudele răniţilor sunt informate. De aceea noi am şi spus tuturor ca să nu mai vehiculeze în presa nu ştiu ce informaţii… Nu, numai medicul poate să ia decizia respectivă. Numai medicul român în colaborare cu medicul străin. (… ) Am văzut oameni care spuneau că îi ascundem în saci de plastic prin spitale. Da, am întâlnit oameni care au venit foarte nervoşi că să scoatem sacii.
Eu nu mai pot să înţeleg partea asta. Am reuşit să îi ţinem pe oamenii ăştia 7 zile, am reuşit să-i salvăm şi acum cade psihic România. Haideţi să ne calmăm cu toţii şi să ascultăm numai expertiză medicală.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Banicioiu: „Am vazut oameni nervosi care spuneau ca ascundem victimele in saci de plastic””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI