Banuiti de furtul unei cutii de valori, depistati în flagrant de politisti

Furt-cutie-de-valori1
Trei bărbaţi au fost depistaţi în flagrant de poliţiştii timişeni de investigaţii criminale, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., după ce ar fi sustras o cutie de valori dintr-o societate comercială din municipiul Timişoara.

În noaptea de 23 spre 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Timişoara au depistat în flagrant 3 bărbaţi, cu vârste între 22 şi 40 de ani, după ce ar fi comis un furt dintr-un imobil din Timişoara unde funcţiona un centru de radiologie.
Cei trei suspecți ar fi pătruns prin efracţie (distrugerea sistemului de închidere a uşii de acces) în imobilul respectiv, ar fi smuls dispozitivul de înregistrare a imaginilor video, iar dintr-o încăpere ar fi sustras o cutie de valori, după care au părăsit locul faptei cu un autoturism.
Poliţiştii au procedat la blocarea în trafic a autoturismului în care se aflau cei trei, găsind în interior cutia de valori şi DVR-ul.
Au mai fost ridicate un baros, o rangă, mănuşi şi cagule despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite la comiterea faptelor infracţionale.
Bănuiţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de aceştia.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor, aceştia fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, pe raza judeţului Timiş.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Banuiti de furtul unei cutii de valori, depistati în flagrant de politisti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI