Bărbat bănuit de înşelăciuni, reţinut de poliţişti

barbat-retinut-catuse
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au prins şi reţinut un bărbat, din judeţul Bacău, bănuit că ar fi înşelat cinci persoane, sub pretextul verificării apometrelor.

La data de 22 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au prins, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Bacău, bănuit de săvârşirea de înşelăciuni.
Băcăuanul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale Buzău pentru cercetări. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că, în perioada august – septembrie a.c., prin folosirea netemeinică a calităţii de reprezentant al unei companii de utilităţi, s-ar fi prezentat la locuinţele a cinci persoane din Buzău, pe care le-ar fi determinat să îi dea sume cuprinse între 51 şi 141 de lei, sub pretextul verificării apometrelor. În schimbul banilor primiţi, le-ar fi eliberat păgubiţilor chitanţe, în fals.
Poliţiştii au găsit asupra bărbatului un chitanţier conţinând acelaşi tip de înscrisuri, precum şi o legitimaţie pe care ar fi folosit-o în momentul în care s-ar fi prezentat la locuinţele persoanelor înşelate.
În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de băcăuanul în vârstă de 63 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals privind identitatea.
Poliţiştii au luat împotriva lui măsura reţinerii şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de înşelăciune, manifestaţi prudenţă şi verificaţi dacă necunoscuţii care vă abordează sub diferite pretexte au, într-adevăr, calitatea pe care şi-o atribuie.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bărbat bănuit de înşelăciuni, reţinut de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI