Bărbaţi reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

contrabanda_tigari_suceava
Poliţiştii din Suceava au reţinut trei bărbaţi pentru contrabandă cu ţigări. În autoturismul cu care se deplasau au fost depistate 68.000 de ţigarete cu timbre emise de autorităţile din Ucraina, pentru care nu aveau documente de provenienţă.

La data de 20 august a.c., poliţiştii Postului de poliţie Cârlibaba din cadrul I.P.J. Suceava au oprit în trafic, pe DN 18, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Maramureș. În autoturism se mai aflau doi bărbaţi, unul de 41 de ani şi celălalt de 42 de ani, ambii din judeţul Maramureş.
În urma controlului, în autoturism au fost depistate 68.000 de ţigarete, cu timbre emise de autorităţile din Ucraina, pentru care cei trei nu aveau documente de provenienţă.
Ţigările, cu o valoare de piaţă de 34.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Oraşului Vatra Dornei.
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bărbaţi reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI