Bărbaţii sunt mai mincinoşi decât femeile

barbati_mincinosi

Aproape de două ori mai mulţi bărbaţi decât femei preferă să nu dezvaluie partenerelor sumele reale cheltuite pe diverse lucruri, potrivit unui sondaj realizat de Vouchercloud, un agregator de oferte şi reduceri. 41% din barbaţii care au participat la studiu au răspuns afirmativ la întrebarea „Ai ascuns vreodată partenerului cheltuielile făcute sau ai minţit în legătură cu suma cheltuită?“. Doar 22% din femei au recunoscut că şi-au minţit partenerul în privinţa banilor cheltuiţi, arată sondajul citat de publicaţia „Daily Mail“. Se pare ca femeile stiu sa ascunda mai bine cumparaturile, pentru ca doar 34% din ele au fost prinse cu minciuna, fata de 54% din barbati.
Se pare că femeile ştiu să ascundă mai bine cumpărăturile, pentru că doar 34% din ele au fost prinse cu minciuna, faţă de 54% din bărbaţi.
Astfel, deşi se credea că femeile sunt mai înclinate să ascundă partenerului cumpărăturile sau să mintă în legătură cu sumele cheltuite pe ele, se pare că bărbaţii fac mai des aceste lucruri, arată sondajul.
Dacă femeile au obiceiul să mintă în legătură cu cheltuielile pe haine, bărbaţii aleg să le „cosmetizeze“ pe cele făcute în oraş, la ieşirile cu prietenii. 64% din bărbaţii care au participat la sondaj au ascuns partenerei aceste cheltuieli, iar 46% au ales să nu dezvăluie cumpărăturile de haine şi cosmetice. În topul cheltuielilor ţinute în secret de bărbaţi sunt şi cele pentru maşină şi transport.
Femeile preferă să micşoreze preţul real al produselor sau să pretindă că le au de mult timp în garderobă. În schimb, bărbaţii aleg să ascundă cu totul unele cumpărături şi să distrugă chitanţele. Partenerii spun că evită certurile în acest mod, sau să nu-şi îngrijoreze inutil partenerii de viaţă.
Petrivit publicatiei Adevarul.ro, un alt sondaj, realizat în luna mai a acestui an, arăta că aceste minciuni care pot părea inofensive afectează adesea viaţa de cuplu. Unul din cinci respondenţi a spus că acest obicei al „cheltuitului în secret“ i-a afectat relaţia de cuplu, în unele cazuri ajungându-se la despărţire sau chiar la divorţ.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bărbaţii sunt mai mincinoşi decât femeile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI