Băsescu: Investiţiile au fost „catastrofale” din punct de vedere al evoluţiei ţării

Traian Basescu1
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, luni, în plenul Parlamentului că investiţiile au fost „catastrofale” din punct de vedere al evoluţiei ţării.

Băsescu a mai spus că în Guvernul Dăncilă sunt doar doi-trei oameni valoroşi, alţi câţiva oameni bolnavi, „cu coloana flexibilă” şi alţii care vorbesc cu dificultate limba română, la această ultimă categorie făcând aluzie la greşelile gramaticale ale ministrului propus pentru Educaţie, Valentin Popa. „Cam acesta este nivelul guvernului Vasilica Viorica Dragnea”, a adăugat Traian Băsescu, spunând că se roagă ca acest guvern să aibă un mandat scurt.
„Citind programul de guvernare, vă pot spune că el reprezintă o mare gogoaşă, el nu este realizabil şi m-aş bucura dacă actualul Guvern s-ar limita la a da prioritate investiţiilor din bugetul de stat şi din absorbţia banilor europeni. (…) Dacă vorbim despre structură, este clar că avem cel mai mare guvern din UE. Arată ca un guvern de ţară subdezvoltată, în care fiecărui trib sau tribuleţ trebuie să i se dea câte ceva”, a mai afirmat Băsescu.
Referitor la structura guvernului propus, liderul PMP a spus că este cel mai mare guvern din Uniunea Europeană şi că „poate ar trebui să facem un afiş cu asta”.
„Nu în ultimul rând, aş face o referire la structură şi la componenţă. Avem cel mai mare Guvern din UE, poate punem şi cu asta un afiş. Arată ca un Guvern de ţară subdezvoltată, în care fiecărui trib sau tribuleţ trebuie să i se dea câte ceva”, a declarat Băsescu.
Liderul PMP s-a referit la componenţa Guvernului, considerând că sunt „doi-trei oameni valoroşi”, dar şi „o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba română”.
„Sunt doi-trei oameni valoroşi în Guvern. Sunt şi câţiva oameni bolnavi, au coloana flexibilă, şi mai este o categorie de oameni care vorbesc cu dificultate limba română. De astăzi nu-i mai cert pe unguri că vorbesc stricat limba română, că avem şi noi unul care taie „pamblică” şi care se plimbă prin comisiile parlamentare spunând că „pamblică” în Bucovina este regionalism. Ceva mai ridicol nu am auzit. Oricum, „celălant” ministru, care era cu ghenunchele umflate, ăla într-adevăr a folosit un regionalism. Deci, cam ăsta este nivelul Guvernului Vasilica Viorica Dragnea şi nu pot decât să mă rog la Dumnezeu pentru o viaţă cât mai scurtă a acestui Guvern”, a conchis Băsescu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Băsescu: Investiţiile au fost „catastrofale” din punct de vedere al evoluţiei ţării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI