Băsescu: Revoluția în 1989 a fost confiscată de urmașii foștilor comuniști

basescu-traian-presedinte
Președintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Congresul extraordinar al PNȚCD, care se desfășoară la Poiana Brașov, că Revoluția din 1989 a fost confiscată de urmașii foștilor comuniști, iar aceștia sunt, în opinia sa, extrem de „toxici” pentru viitorul României, deoarece „lumea tinde să îi crediteze datorită tinereții lor„.

Traian Băsescu a susținut că premierul Victor Ponta este exemplificarea perfectă a „farsorului„, capabil să spună un lucru la Houston și exact contrariul la Beijing, unde își exprimă admirația pentru Partidul Comunist Chinez.
Deci tipul acesta de farisei din generația tânără sunt cel puțin la fel de periculoși pentru democrație ca cei care i-au crescut, fie ei Iliescu, Năstase sau Bârlădeanu. Sunt mult mai periculoși pentru că lumea tinde să îi crediteze datorită tinereții lor, iar marea problemă pe care o avem azi este că nu avem mijloace să explicăm populației, electoratului, cât de toxică este generația de politicieni care s-a așezat în locul vechilor comuniști, care s-a așezat în siajul vechilor comuniști„, a afirmat Băsescu.
Potrivit Agerpres, la Congresul extraordinar al PNȚCD, la care participă circa 250 de delegați din toată țara, este prezentă și liderul PMP, Elena Udrea, candidat acestui partid la președinția țării, care beneficiază de sprijinul țărăniștilor în campania electorală pentru Cotroceni.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Băsescu: Revoluția în 1989 a fost confiscată de urmașii foștilor comuniști”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI