Bilant 2016 – Cel mai bun sezon din ultimii 10 ani

Bilant 2016
Astăzi, 22 decembrie 2015, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a prezentat bilanţul şi bugetul activităţilor de promovare derulate în acest an.

Astfel, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi, alături de Corina Martin, Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mita Mergeani, Mihaela Popescu – Director Executiv – Directia Relații Internaționale și Organizare Evenimente, Primaria Municipiului Constanța, Ancuța Belu – Primarul Comunei Mihail Kogălniceanu, Adrian Jiga – specialist Relații Publice Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Daniel Georgescu – primarul Comunei Limanu, Mugur Cristea – Agent economic din Vama Veche, reprezentanți ai Primăriilor din Năvodari și Cernavodă a fost prezentată activitatea din ultimul an al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Corina Martin
2016 este anul în care am înregistrat mai multe premiere: cel mai bun sezon din ultimii 10 ani, cel mai lung sezon ca durata de operare, cele mai multe evenimente, cele mai multe zboruri atrase către destinaţie, cei mai mulţi turişti străini pe Litoral.
Aceste premiere sunt rezultatul Strategiei noastre de Management de destinaţie şi în mod special a Campaniei de promovare „Mamaia Style” demarate de noi încă din 2013, când am reuşit să introducem Taxa de Promovare Mamaia – Sat Vacanţă, proiect pentru care am luptat personal încă din 2010, model preluat deja şi implementat de primăriile Oradea şi Bucureşti, și aflat în implementare acum și la Vama Veche.
Unul dintre marile proiecte ale anului este atragerea brandului Vama Veche în Strategia noastră de management de destinație. Totuşi, cel mai mare succes al anului este reconectarea Litoralului și Deltei Dunării cu mari orașe din România și cu orașe și capitale europene. O veste cât 20 de ani„, a declarat președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin. (Foto: Ovidiu Oprea)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Bilant 2016 – Cel mai bun sezon din ultimii 10 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI