Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Biriș: Propunerea impozitului pe gospodărie este atât de proastă încât nu merită discuții

Gabriel Biris
Problema principală a impozitului pe gospodării este renunțarea la reținerile la sursă și depunerea declarațiilor a 7 milioane de gospodării, a declarat, pentru Agerpres, Gabriel Biriș, partener Biriș Goran și fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

„Problema principală a impozitului pe gospodării nu este cea cu consultanții, ci renunțarea la reținerile la sursă și depunerea declarațiilor de 7 milioane de gospodării, după ce în prealabil trebuie să se înregistreze. Formularul electronic poate fi făcut și acum. Ce îi oprește? Mai mult, ce îi oprește să transforme declarația de venit (200) în declarație de impunere, ca să nu mai trimită milioane de decizii de impunere aiurea? Le place să țină oamenii ocupați degeaba?”, a spus Biriș.
El a precizat că dacă ar fi fost consultat, le-ar fi transmis celor din Finanțe că renunțarea la ce există astăzi este o greșeală imensă.
„Dacă aș fi fost consultat le-as fi spus ce am spus și public: renunțarea la ce avem azi este o imensă greșeală, iar această propunere este atât de proastă încât nici nu merită discuții. Trebuie abandonată. Avem un sistem eficient care poate fi încă mult îmbunătățit. Problema nu e la impozitul pe venit, ci la contribuții”, a mai arătat Biriș.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Biriș: Propunerea impozitului pe gospodărie este atât de proastă încât nu merită discuții”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI