Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Black Friday la Targul de Turism din Constanta: Vacante mai ieftine cu peste 35%.

Targul de turism Vacanta 201507

Vacante mai ieftine cu peste 35%.

A șaptea ediţie a Târgului de Turism, “Vacanţa”, care se desfăşoară în acest weekend la la Maritimo Shopping Center din Constanţa vine cu oferte de Black Friday, agenţiile de turism prezentând reduceri cu 35% până la 50% pentru pachetele de Crăciun, Revelion şi vacanţele 2016.

Peste 20 de firme participă la Târgul de Turism Vacanţa, care se desfăşoară vineri, sâmbătă şi duminică la Maritimo Shopping Center din Constanţa. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică.

Zeci de agenţii de turism încearcă în aceste zile, la Constanţa, să atragă doritorii de vacanţe.
Constănțenii vor găsi la târg oferte de vacanță pentru iarna 2015, dar mai ales oferte cu mari reduceri, reduceri de Black Friday – Black Week, cum le numim noi – pentru vacanțele din 2016. Ca exemplu, găsiți la târg vacanțe cu 45% reducere. Altfel spus, plătim doar 344 de lei pentru o vacanță de 5 nopți în orice perioadă a anului 2016, în loc de 644 de lei, pentru o destinație la munte, în România. Oferta este valabilă începând de vineri, timp de 10 zile„, a declarat președintele FAPT, Corina Martin
În cadrul Târgului de turism „Vacanța”, constănțenii vor putea să își găsească vacanțele perfecte la prețuri foarte bune pentru vara 2016.
Acesta este ultimul moment în care se mai poate achiziționa un pachet foarte atractiv, undeva la noi în țară. Constănțenii pot profita de oferte foarte atractive, cu discounturi importante pentru vara 2016 la noi acasă. Datoria mea este să sprijin incomingul, așa că invit toți turiștii români să își cunoască în primul rând țara„, a declarat președintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Nedea Pavel.
Constănţenii pot să-şi aleagă destinaţia preferată de vacanţă, profitând de ofertele speciale oferite de cei mai importanţi touroperatori din România: pachete turistice, city break-uri, circuite turistice, vacanțe de relaxare, și nu în ultimul rând, oferte speciale pentru planificarea vacanţei de vară în 2016.
Reducerile oferite în cadrul târgului sunt cuprinse între 35 și 40%.
La târg prezintă ofertele 20 de expozanți: agenții de turism, parcuri de aventură, asociații de promovare turistică, companii aeriene, unități de cazare, asociații internaționale de promovare turistică și o instituție educațională.
Evenimentul a fost lansat cu facilităţi pentru expozanţi, care au inclus tarife speciale, de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg.
În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT s-au bucurat de tarife preferenţiale de participare.
În fiecare seară, la ora 19:00, va avea loc tombola Târgului de Turism VACANȚA Constanța, cu extragerea, în direct, a premiilor oferite de expozanți.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Black Friday la Targul de Turism din Constanta: Vacante mai ieftine cu peste 35%.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI