Blaxy Premium Resort & Hotel deschide portile celui mai mare Complex Turistic din Romania

Blaxy Premium Resort 16
La doi ani de la debutul lucrărilor şi la un an de la deschiderea oficială a complexului în sistem de proprietate periodică, dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel anunţă inaugurarea serviciilor hoteliere în cadrul resortului din localitatea 23 August – Olimp şi funcţionarea acestora în paralel cu proprietatea periodică.

Blaxy Premium Resort 05

540 de camere deja finalizate în cele 3 tronsoane al resortului
Din cele 7 tronsoane planificate cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio (condo), dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au inaugurat deja 3 tronsoane, cu un total de 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost deja contractate în regim de proprietate periodică şi o parte vor fi închiriate în regim hotelier, începând cu sezonul 2016. Camerele disponibile sunt cu vedere la mare sau cu vedere la Lacul Tatlageac, au o suprafaţă de aproximativ 32 mp şi includ un pat dublu şi o canapea extensibilă.

Blaxy Premium Resort 17
Costul unui sejur în cadrul Blaxy Premium Resort&Hotel S.A. variază de la 360 lei / camera / noapte la 670 lei / camera / noapte, incluzând cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulţi şi 2 copii, micul dejun şi accesul la toate facilităţile resortului. La solicitare se pot acorda servicii de pensiune completă la preţul de 90 lei/zi/pers.
Suprafaţa totală a complexului este de 72.000 de metri pătraţi şi include pe lângă cele 7 tronsoane proiectate şi piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicată pentru copii şi un teatru de vară de tip amfiteatru.

Blaxy Premium Resort 03
Situat în zona localităţii 23 August şi a lacului Tatlageac, complexul beneficiază de o plajă privată în suprafaţă de aproximativ 10.000 mp., accesul la plajă fiind posibil printr-o plimbare de câteva minute printr-o pădure cu alee amenajată.
Proprietarilor care au decis să achiziţioneze un apartament sau mai multe în complexul Blaxy le-am oferit posibilitatea de a trata această tranzacţie că o investiţie. Astfel, aceştia pot opta pentru a lăsa apartamentul în administrarea resortului în vederea închirierii către cei doritori. De asemenea, celor interesaţi le oferim posibilitatea să vină pentru un sejur timp de o săptămână în regim hotelier, iar dacă le place atunci pot cumpăra un condo devenind proprietari pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an şi le oferim banii înapoi pe sejur“ a declarat Liliana Filip, Director General – Blaxy Premium Resort & Hotel.

Blaxy Premium Resort 13
Servicii turistice de tip hotelier şi programe de entertainment pentru adulţi şi copii
Pentru a veni în sprijinul serviciilor hoteliere, resortul a inclus deja posibilitatea de a opta pentru meniu pensiune completă, pregătit de maeştrii bucătari cu experienţă în marile resorturi de pe litoralul turcesc, dar şi programe de entertainment organizate pentru copiii şi adulţii cazaţi în resort.
Numărul mare de solicitări primite în timpul sezonului trecut ne-a făcut ca anul acesta să reconsiderăm calendarul deschiderilor şi să oferim şi servicii hoteliere, pe lângă cele de proprietate periodică. Pentru a sprijini acest tip de servicii suntem consiliaţi de o echipă de specialişti în arta culinară şi servicii de entertainment din Turcia, Elveţia şi Statele Unite, care pregăteşte meniul şi programul de activităţi din cadrul resortului„, a mai declarat Liliana Filip.
Concerte şi evenimente dedicate turiştilor Blaxy
Sezonul 2016 se anunţă a fi plin de evenimente în amfiteatrul Blaxy. Primul concert de anvergură organizat în resort va fi al trupei Vunk, în perioada 10-12 iunie, locurile fiind deja ocupate în proporţie de 40%.

Blaxy Premium Resort 12
Blaxy Premium Resort & Hotel este un resort turistic construit în zona localităţii 23 August, la câţiva km de Olimp. Lucrările de construcţie au fost lansate în anul 2014, iar primii turişti au trecut pragul resortului un an mai târziu, în vara anului 2015. Suprafaţa totală acoperită de complex este de 72000 metri pătraţi, incluzând mai multe piscine pentru adulţi şi copii, kids club, un amfiteatru în aer liber, restaurante, baruri, dar şi o plajă privată de aproximativ 10000 metri pătraţi. La finalul proiectului vor fi construite 7 tronsoane cu regim de înălţime de 9-10 etaje şi un total de peste 900 de camere, dar şi un hotel cu 400 de camere de 5 stele.
Blaxy Premium Resort & Hotel este primul resort de la Marea Neagră, din România, care oferă posibilitatea achiziţionării de apartamente cu doar câteva mii de euro, în regim de proprietate periodică, adică să devii proprietar pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an.
Un produs nou pe litoralul românesc cu un brand internaţional foarte cunoscut time-share, care aduce un plus de valoare opţiunilor de cazare şi chiar de proprietate. Suntem onoraţi că Blaxy Resort este membru partener al Asociaţiei Litoral -Delta Dunării încă din 2014 şi că de astăzi îşi deschid porţile şi în regim hotelier . Le acordăm tot sprijinul în promovare, pentru a atrage cât mai mulţi turişti, atât români cât mai ales turişti străini, având în vedere că avem aici un produs unic în România”, a declarat într-un comunicat, Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Blaxy Premium Resort & Hotel deschide portile celui mai mare Complex Turistic din Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI