BMW rechema la service 230000 de vehicule din cauza unor probleme la airbag-uri

Probleme la airbag-uri
Producătorul german de automobile de lux BMW AG va rechema la service aproximativ 230.000 de autovehicule vândute în SUA, după ce a descoperit că unele modele au fost echipate cu airbag-uri defecte produse de Takata în timpul reparațiilor efectuate în urma unor accidente, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Vehiculele care au fost rechemate la service folosesc airbag-uri produse de Petri AG, producător german de componente auto, achiziționat de Takata în anul 2000. Dacă acele vehicule aveau nevoie de înlocuirea airbag-ului, a fost folosit modelul Takata PSDI-4, a explicat un purtător de cuvânt al BMW, Rebecca Kiehne.
Airbag-urile defecte produse de Takata pot exploda și pulveriza cioburi metalice, rănind persoanele aflate în mașină. Takata a recunoscut că 17 persoane au decedat pe plan global din cauza airbag-urilor defecte. Problemele de la Takata au forțat companiile să inițieze cea mai mare rechemare în service din istoria industriei auto.
Michael Brooks, director în cadrul Centrului pentru Siguranță auto, a afirmat că și alți producători auto ar putea fi afectați de o problemă similară dacă componentele auto de la Takata au fost folosite la înlocuirea airbag-urilor stricate în timpul accidentelor. El a cerut ca Autoritatea americană responsabilă pentru siguranța rutieră (NHTSA) să facă investigații.
Până acum, au fost rechemate la service peste 1,5 milioane de vehiculele BMW din cauza problemelor la airbag-uri, a declarat Kiehne.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “BMW rechema la service 230000 de vehicule din cauza unor probleme la airbag-uri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI