Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cameron condamnă execuţia diabolică a lui Haines şi promite vânarea asasinilor

Execuţia lui David Haines este un „act diabolic pur„, a denunţat premierul britanic David Cameron după publicarea unei înregistrări video a presupusei decapitări a ostaticului britanic David Haines, promiţând „vânarea” asasinilor acestuia, relatează BBC News online.

Este un act diabolic pur. Inima mea este alături de familia lui David Haines, care a dat dovadă de un curaj extraordinar şi tărie de-a lungul acestui calvar„, a spus premierul britanic, citat de BBC News online, preluat de Mediafax.
Vom face tot ceea ce ne stă în putere să-i vânăm pe aceşti criminali şi să ne asigurăm că vor fi aduşi în faţa justiţiei, indiferent de cât de mult timp va lua„, a adăugat el.
Cameron a declarat că asasinarea unui lucrător umanitar nevinovat este „demnă de dispreţ şi îngrozitoare„.
Un purtător de cuvânt al Guvernului a declarat că premierul va prezida o reuniune de urgenţă a Comitetului Cobra.
Foreign Office a anunţat că „acţionează urgent pentru a verifica” autenticitatea înregistrării şi oferă susţinere familiei lui Haines.David Haines-decapitatLucrătorul umanitar britanic, în vârstă de 44 de ani, originar din Perth (Scoţia) şi tatăl a doi copii, a fost luat ostatic în satul Atmeh din provincia siriană Idleb, în martie 2013.
Angajat în domeniul umanitar din 1999, David Haines efectua prima sa misiune, pentru ONG-ul francez Acted, în calitate de responsabil cu logistica, în tabăra de refugiaţi de la Atmeh, un sat sirian situat în apropiere de frontiera cu Turcia. Anterior a ajutat persoane din Libia şi Sudanul de Sud.
Militanţi din cadrul grupării jihadiste Statul Islamic (SI) au decapitat deja doi jurnalişti americani şi au ameninţat cu uciderea lui Haines în cazul în care atacurile aeriene efectuate de către Statle Unite în Irak nu sunt oprite.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cameron condamnă execuţia diabolică a lui Haines şi promite vânarea asasinilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI