Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Campania „Azi pentru mâine“, o invitație la reciclare și colectare selectivă

La Constanța a fost lansată astăzi o amplă campanie menită să informeze, să educe și să implice publicul din Romania în ceea ce privește colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor de ambalaje.

Prima etapă a proiectului se va desfășura pe litoral, unde timp de 3 luni vor avea loc acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor și de informare a publicului pe plajele din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus și Saturn cu scopul de a crește nivelul de responsabilitate în privința mediului înconjurător în rândul turiștilor.
Totodată, 50 de agenți economici de pe aceste plaje vor fi implicați în colectarea separată, inițiatorii proiectului asigurându-le acestora infrastructura necesară pentru colectarea selectivă a deșeurilor.Campanie_Azi_pentru_maineDemersurile de conștientizare a publicului din România vor continua cu acțiuni de informare și colectare selectivă desfășurate în 25 de școli din sudul țării, țintind să atingă un număr de 25.000 de elevi, părinți și profesori.
Proiectul „Azi pentru mâine” reprezintă una dintre măsurile adoptate de Compania Coca-Cola pentru îndeplinirea angajamentului „O lume fără deșeuri”, asumat la nivel global.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Campania „Azi pentru mâine“, o invitație la reciclare și colectare selectivă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI