Campanie de prevenire a consumului de droguri adresata studentilor de la Ovidius

Crosul studentesc antidrog

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa derulează în anul universitar 2015-2016 campania de prevenire a consumului de droguri STUDENT ANTIDROG – sport 100%, drog 0%!
Această campanie are ca obiectiv dezvoltarea unor aptitudini şi practici în rândul studenţilor Universităţii „Ovidius” din Constanţa, prin orientarea acestora către activităţi recreaţionale dezirabile social, ca alternativă la consumul de droguri.
În cadrul acestei campanii, se vor derula competiţii sportive la care vor participa studenţii Universităţii „Ovidius” din Constanţa.
Startul acestei campanii va fi dat de CROSUL STUDENŢESC OVIDIUS ANTIDROG în data de 14.11.2015, ora 10.00, desfăşurat în staţiunea Mamaia, pe traseul: sediul Radio Constanţa – faleză Mamaia – piaţetă Cazino. La acest cros vor participa studenţii din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa.
Cu acest prilej, participanţii vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la riscurile şi consecinţele nocive ale consumului de droguri şi invită toţi tinerii din municipiul Constanţa să se alăture acestui demers, acela de a practica sportul ca activitate sănătoasă şi de petrecere a timpului liber.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Campanie de prevenire a consumului de droguri adresata studentilor de la Ovidius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI