Campanie de promovare a Universitatii „Ovidius” la Chisinau, Balti si Cahul

Universitatea-Ovidius
Universitatea „Ovidius”, prin Organizația Studenţilor Basarabeni din Constanţa, își prezintă oferta educațională pentru anul universitar 2015 – 2016 la Chișinău (în perioada 10 – 12 iulie), Bălți (14 – 15 iulie), Cahul (17 -18 iulie), în cadrul Târgului Universităților din România, eveniment organizat de Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB România).

În cadrul acestei manifestări, membri ai organizațiilor studențești basarabene vor prezenta tinerilor de peste Prut ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ pe care le reprezintă, numărul de locuri, perioada și modul de aplicare.
Ajuns la cea de-a IV-a ediție, Târgul are scopul de a consilia și informa absolvenții care doresc să-și continue studiile în România. Voluntarii din cadrul Organizației Studenţilor Basarabeni din Constanţa vor prezenta oferta educaţională a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, vor oferi informaţii legate de procedura de admitere, acte necesare, metodologie şi vor împărtăşi din experienţa personală.
Conform metodologiei de şcolarizare a cetăţenilor de origine română, perioada de depunere a dosarelor pentru admitere la studii în România este 17 – 31 iulie 2015. Dosarele urmează să fie depuse personal la sediile misiunilor diplomatice ale României din Cahul, Chișinău și Bălți.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Campanie de promovare a Universitatii „Ovidius” la Chisinau, Balti si Cahul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI