Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cântăretul de muzică populară Aurelian Preda a murit

aurelian preda
Cântărețul de muzică populară Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani. Interpretul suferea de mai mulți ani de cancer, iar marți, 27 septembrie, a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din străinătate.

Artistul Aurelian Preda a murit în urmă cu doar câteva ore, într-o clinică privată din Austria, după ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
Trupul neînsufletit va fi adus în țară în zilele următoare, iar înmormantarea va avea loc la Mânăstirea Călugarilor din Derveni.
La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii, conform Realitatea TV.
Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai multe vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindeca. ”M-am simţit din ce în ce mai rău. Boală a intrat pe făgaşul ei. Nu a fost deloc uşor. A urmat acea perioada cruntă cu citostatice, intervenţii şi foarte multă suferinţă. Sunt capabil să duc boală mai departe. Asta nu înseamnă că nu sunt pregătit să şi mor, acum, mâine, peste 10 sau peste 20 de ani”, spunea Aurelian Preda într-un interviu din luna mai.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cântăretul de muzică populară Aurelian Preda a murit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI