Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat, vineri, la Atena

Demis-Roussos-inmormantat

Cântăreţul Demis Roussos, care a murit weekendul trecut la Atena, la vârsta de 68 de ani, a fost înmormântat vineri într-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, în prezenţa mai multor sute de persoane.
Artistul, devenit un star mondial în anii ’60, după ce s-a remarcat ca membru al grupului Aphrodite’s Child, a fost înhumat în Primul Cimitir al Atenei, unul dintre cele mai vaste şi mai vechi din oraş, în care îşi dorm somnul de veci numeroase personalităţi ale Greciei.
La înmormântare a fost prezent şi prezentatorul de televiziune de origine greacă Nikos Aliagas, care a dezvăluit pentru AFP motivele care l-au determinat să ia parte la ceremonia funerară: „Mai întâi, pentru că era un prieten, dar şi pentru că este vorba de un grec din străinătate, din diaspora, care revine în pământul strămoşilor lui„.
Nikos Aliagas a fost prima persoană, chiar înainte de presa greacă, care a anunţat în mod public, luni, decesul lui Demis Roussos. Cântăreţul grec a murit la primele ore ale dimineţii de duminică, 25 ianuarie, într-un spital din Atena, în care fusese internat în urmă cu mai multă vreme.
Slujba religioasă, organizată în capela cimitirului, şi înhumarea au durat aproximativ o oră şi jumătate. Slujba a fost însoţită de cântece religioase, dar niciun cântec al lui Demis Roussos nu a fost interpretat în această ceremonie.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat, vineri, la Atena”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI