Captura neobisnuita a politistilor chinezi.

hot-telefoane

Polițiștii din Shenzen au reușit să rețină un bărbat care încerca să introducă ilegal din Hong Kong în China 94 de telefoane iPhone printr-o metodă inedită. Contrabandistul și-a prins de corp telefoanele cu bandă adezivă, însă la controlul de securitate, poziția lui rigidă le-a dat de bănuit polițiștilor de frontieră.
Inițial, oamenii legii i-au verificat bagajele, dar nu au găsit nimic ilegal în acestea, așa că l-au lăsat să treacă mai departe.
Bărbatul nu a reușit să treacă, însă, și de detectorul de metale din aeroport, care a început să sune. Agenții de securitate au trecut astfel la controlul corporal. Așa au descoperit nu mai puțin de 94 de telefoane iPhone, ultimele modele, pe pieptul, abdomenul și picioarele bărbatului, toate prinse ca într-un fel de armură.
Telefoanele de tip iPhone sunt cu aproximativ 100 de euro mai ieftine în Hong Kong decât în China și, de aceea, contrabandistul dorea să le vândă la suprapreț pe continent. Bărbatul era un client mai vechi al polițiștilor chinezi, cunoscut ca fiind „cărăuș” de profesie.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Captura neobisnuita a politistilor chinezi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI