Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Captura record de tigarete de contrabanda la Portile de Fier I

Captura record de tigari

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, împreună cu inspectorii vamal din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au descoperit şi confiscat 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal.
În ziua de 24.04.2016, la ora 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România, cu un autocamion marca Scania înmatriculat în Serbia, cetăţeanul sârb M. Miloş, în vârstă de 36 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, detergent de vase din Serbia pentru o societate comercială din Bucureşti.

Captura record de tigari1
Ţigările erau ascunse în pereţii dubli ai semiremorcii şi în cabina şoferului unui camion condus de un cetăţean sârb care a fost reţinut pentru 24 de ore.
În urma controlului efectuat au fost găsite, ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul vamal, în pereţii dubli ai semiremorcii, dar şi în cabina camionului, cantitatea de 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal mărcile Marble şi Ashima.
La cercetări, şoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările în Bucureşti.
Poliţiştii de frontieră mehedinţeni i-au întocmit cetăţeanului sârb M. Miloş lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 300.000 de lei a fost confiscată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar autocamionul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin până la definitivarea cercetărilor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a cetăţeanului sârb M. Miloş urmând ca în ziua de 25.04.2016 să fie prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Captura record de tigarete de contrabanda la Portile de Fier I”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI