Care este strategia lui Tudose pentru CEX-ul de luni?

Mihai Tudose
Liderii PSD din tabăra lui Mihai Tudose au discutat telefonic cu premierul și au creionat strategia pentru CEx-ul fulger convocat luni de conducerea partidului.

Potrivit unor surse DCNews, premierul Tudose ar fi confirmat susținătorilor săi că nu va demisiona, indiferent de evoluțiile de la Comitetul Executiv Național care va avea loc luni, la București. Chiar dacă Liviu Dragnea i-o va cere, sau dacă partidul o va susține pe Carmen Dan, premierul Tudose va rămâne pe poziție.
Strategia de rezistență a grupării Tudose este bazată pe ipoteza că partidul nu va risca încă o moțiune de cenzură la adresa propriului guvern, mai ales că președintele Klaus Iohannis a amenințat că nu va numește un nou premier PSD.
Teama de costurile de imagine, dacă nu de pierderea guvernării, i-ar face pe liderii PSD să ajungă la o soluție de compromis. Mai mult, dacă în CExN de luni se va putea mobiliza un număr mai mare de nemulțumiți de Liviu Dragnea decât cei care s-au exprimat până acum (cum a fost Adrian Țuțuianu, de la Dâmbovița) este posibil ca gruparea Tudose să treacă la ofensivă. Astfel, se speră în mobilizarea organizațiile din sud-vest, care l-au susținut pe Grindeanu, la precedenta moțiune, dar și a unor nehotărâți care ar dori mai multă putere pentru organizațiile locale.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Care este strategia lui Tudose pentru CEX-ul de luni?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI