Carmen Dan despre mitingul din 10 august: Sunt deschise 21 de dosare penale, 3 cu autori necunoscuţi

Carmen Dan
Ministrul Carmen Dan, a prezentat, duminică, scuze, tuturor celor care au avut de suferit în urma violenţelor de la protestul din 10 august – atât civili, cât şi militari.

„Încep prin a prezenta scuzele mele tuturor celor care au avut de suferit în urma violenţelor de săptămâna trecută, fie ei civili sau militari”, a declarat Carmen Dan, la sediul MAI.
Carmen Dan a anunţat că sunt cercetate 20 persoane, dintre care trei au fost arestate şi două sunt sub control judiciar. Ministrul a mai anunţat că la nivelul ministerului a fost declanşată o verificare internă, în urma căreia au fost identificate 5 fapte de comitere a unor abuzuri împotriva unor persoane care nu au comis violenţe. Dan a adăugat că toate datele obţinute vor fi transmise Parchetului. La Parchetul Militar Bucureşti au fost înregistrate, până duminică, 291 de plângeri împotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Parchetului General. Procurorii militari au audiat, până acum, 127 de persoane.
Carmen Dan a precizat că, dacă i se va solicita, va prezenta documentul în comisiile parlamentare dre apărare şi în CSAT.
Ministrul Dan a precizat că până la această oră nu a fost invitată la Comisiile de apărare, însă, dacă va primi o astfel de invitaţie, îi va da curs. (Sursa foto: europafm.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Carmen Dan despre mitingul din 10 august: Sunt deschise 21 de dosare penale, 3 cu autori necunoscuţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI