Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CARNAVALUL din Mamaia vine la Chișinău.

carnaval-mamaia
Stațiunea Mamaia din România va veni în Republica Moldova pentru a se promova și a atrage turiști moldoveni pe litoralul românesc.  Despre aceasta a anunțat în cadrul conferinței de presă privind constituirea Federației de Promovare a Turismului din Moldova, Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România.

Corina Martin a spus că în curând Mamaia va veni cu un carnaval la Chișinău. “Mamaia este “Miami de Europa”, iar acest fapt e cunoscut deja. De aceea, vom veni și aici pentru ca și moldovenii să cunoască de ce trebuie să mergi în Mamaia și de ce e o destinație mai scumpă decât altele”. Ea a mai spus că, totodată, va avea loc și o paradă a cluburilor de noapte similar cu cele ce au loc pe celebra stațiune a litoralului românesc. Potrivit ei, la eveniment va fi prezent și primarul din Constanța, Radu Mazăre, care se implică în toate activitățile de promovare turistică. „Vom veni să ne prezentăm la Chișinău. Acesta e cel mai bun mod de a ne promova şi vă aşteptăm cu programe şi oferte speciale” a mai spus Doamna Turismului Românesc, Corina Martin.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “CARNAVALUL din Mamaia vine la Chișinău.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI