Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cât durează dragostea şi când nu mai spunem „te iubesc“

Cât durează dragostea

Cu cât o relaţie este mai lungă, cu atât partenerii îşi mărturisesc mai rar sentimentele şi rostesc celebrul „te iubesc”. Cel puţin asta relevă un sondaj realizat de compania de cercetare „YouGov UK” şi prezentat de publicaţia „Huffington Post”.
Studiul, realizat pe un eşantion de 2.072 de adulţi aflaţi în relaţii cu durata cuprinsă între două luni şi 15 ani sau mai mult, arată că cei aflaţi în relaţii cu o durată de la doi la cinci ani îşi spun „te iubesc” cel mai des. Mai exact, peste 50% din aceştia îşi mărturisesc dragostea zilnic.
Numărul acestora scade dramatic cu măsură ce durata relaţiei creşte. După zece ani de relaţie, doar 33% din cupluri îşi spun „te iubesc” zilnic, iar după 50 de ani de relaţie, doar 18% îşi mai exprimă verbal sentimentele de iubire. 10% din cuplurile a căror relaţie se întinde pe o perioadă de timp cuprinsă între zece şi 20 de ani nu şi-au spus „ te iubesc” aproape niciodată, iar procentul pentru cei care sunt împreună de peste 50 de ani creşte la 30%.
În ceea ce priveşte intensitatea sentimentelor, 11% din participanţii la studiu s-au declarat îndrăgostiţi până peste cap, 49% au spus că sunt îndrăgostiţi, 21% din intervievaţi au declarat că îşi iubesc partenerul, dar nu sunt îndrăgostiţi, în timp ce 11% menţionează că relaţia lor rezistă din motive pragmatice, nu din dragoste.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cât durează dragostea şi când nu mai spunem „te iubesc“”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI