Cătălin Ivan: Dragnea a avut permanent o agenda proprie si a sacrificat partidul

Catalin Ivan
Europarlamentarul Catalin Ivan a transmis un mesaj inaintea CEx-ului PSD de azi spunand ca Dragnea a avut permanent o agendă proprie si a sacrificat partidul.

Cateva argumente care sustin ideea ca Liviu Dragnea a avut permanent o agenda proprie si a sacrificat partidul, argumente care fac orice vot de astazi pentru Dragnea sa fie de fapt un vot impotriva PSD:
1. S-a dovedit ca, in timp ce partidul era angajat total in lupta cu Traian Basescu, Dragnea taia porcul, cara vin scump, juca tenis si isi facea vacantele cu oamenii cei mai importanti din sistemul opresiv creat de Basescu. A se vedea insistenta cu care i-a cautat loc in guvernul PSD Oanei Schmidt Haineala.
2. Incercarea de o impune premier pe Sevil Sheidehh, contabila afacerilor necurate ale lui Dragnea si a celor din jurul sau, fara nicio legatura cu partidul, in urma unui mandat in alb pe care l-a fortat in Comitetul Executiv National. Pana sa o scoata Mihai Tudose din guvern, aceasta a gestionat 80% din fondurile de investitii ale Romaniei.
3. Eliminarea din structurile de conducere a tuturor liderilor cu expertiza in diferite domenii, blocarea activitatii departamentelor de specialitate, impanarea administratiei publice centrale si locale cu incompetenti
4. Destructurarea partidului in teritoriu prin dizolvarea foarte multor organizatii de partid, izolarea sau excluderea membrilor incomozi, oferirea liderilor PD din Ardeal controlul asupra multor organizatii PSD, pe baza unor negocieri in interes personal
5. Agenda lui Liviu Dragnea a fost permanent una personala si ascunsa, PSD reprezentand doar instrumentul prin care acesta urma sa-si atinga propriile obiective. In toate momentele controversate din ultimul an nu a existat niciodata, fara exceptie, vreo discutie in partid sau vreun aviz din partea acestuia. Dar PSD a decontat permanent ca imagine, incredere si voturi”, a transmis Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cătălin Ivan: Dragnea a avut permanent o agenda proprie si a sacrificat partidul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI