Catalina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Glasgow

Catalina_Ponor

Cătălina Ponor nu va face parte din echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor începe în 23 octombrie, multipla campioană, accidentată luna trecută, fiind înlocuită cu Andreea Munteanu, informează Mediafax.
Potrivit anunţului de marţi al forului internaţional de profil, Cătălina Ponor a fost înlocuită în echipa României cu Andreea Munteanu, care va fi rezervă, celelalte componente ale lotului fiind Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu.
Cătălina Ponor s-a accidentat şi nu a participat la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, însă ea a fost nominalizată în echipa pentru CM de la Glasgow, sperându-se într-o revenire a stării sale de sănătate.
Nu e refăcută după accidentarea acea uşoară, speram că-şi revine, dar nu merită forţată. A suferit un fel de întindere la tendonul unui picior, undeva în zona inserţiei musculare, nu vreau să intru în detalii medicale, pentru că nu mă pricep. Era un ajutor mare pentru echipa României participarea Cătălinei la Mondiale, dar e important să fie refăcută sută la sută şi să ne ajute în competiţiile importante de anul viitor„, a declarat preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica, pentru Mediafax.
Campionatele Mondiale de la Glasgow vor avea loc între 23 octombrie şi 1 noiembrie.
Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, după care şi-a anunţat retragerea din competiţii.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Catalina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Glasgow”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI