Ce evenimente ii asteapta pe turisti in sezonul estival 2017 si de 1 Mai pe Litoral si Delta Dunării

Conferinta de presa1
Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut miercuri, 19 aprilie 2017, o conferinţă de presă la Mamaia în cadrul căreia au fost prezentate principalele evenimente pe care le organizează sau le susţine pe Litoral şi în Delta Dunării, cu prilejul deschiderii sezonului estival 2017, în preajma minivacanţei de 1 mai.

La această conferință au participat şi organizatorii acestor evenimente: Festivalul Sunwaves, Festival du Bonheur, Mamaia Drift Games by the Sea, reprezentantul Cluburilor din Mamaia.
Stațiunea Mamaia este preferată de turiștii care vor petrece minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc, în mai multe hoteluri rezervarile fiind făcute pentru aproape toate locurile de cazare.
Weekend-ul de 1 mai va începe miercuri 26 aprilie când lansăm cele 8 noi zboruri dintre care patru interne. De asemenea, avem zboruri spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de Londra, Milano şi Istanbul şi vă invităm să împărtăşiţi alături de noi cel mai important obiectiv atins de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa. Pe 21 aprilie deschidem Sezonul în Delta Dunării, cu evenimente pe care le organizăm în premieră şi care vor rămâne tradiţionale în Deltă. Începând din 27 aprilie, avem evenimente în Cluburi, pe plaje, în locaţii turistice preponderent în Mamaia, Vama Veche şi oraşul Constanţa, pentru totate gusturile şi preferinţele şi pentru toate segmentele de turişti. O organizare fără precedent, din Delta Dunării şi până în extrema sudică a Litoralului. Ne vom conecta împreună între cele trei mari locaţii în care ne concentrăm, având ca punct central staţiunea Mamaia, regina evenimentelor. Festival de muzică electronică, Festival gastronomic, Show de Drift ca avanpremieră a marilor evenimente ale verii 2017, Concerte, petreceri în Cluburi şi pe plaje, totul pentru primii turişti ai verii 2017! Aşteptăm peste 40.000 de turişti în marele weekend de 1 Mai” a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
În acest weekend, în Delta Dunării are loc pe 21 aprilie cea de a VI-a ediție a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare din Delta Dunarii și Deschiderea Sezonului la Crişan.
Mamaia – Vama Veche – Seria de evenimente va începe pe 27 aprilie, odată cu ediţia 21 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care sunt aşteptaţi peste 8000 de turişti străini (preponderent din U.K., Italia, Franţa şi Germania) şi mii de vizitatori români. Festivalul va dura 4 zile şi va înregistra peste 80.000 vizitatori repetitivi. Tot pe 27 aprilie participăm împreună la redeschiderea Bicaz Pirates Resort în Mamaia, primul hotel tematic de pe Litoral.
Pe 28 aprilie îşi deschide porţile primul Festival gastronomic al verii, şi anume „Festival du Bonheur – pour les gourmands”, ce va avea loc în zona Mamaia Nord, în zona plajei (Camping Enigma), pe o suprafaţă de 15.000 mp. Intrarea este liberă, iar accesul la cumpărarea de mâncare de la cele 60 de food trucks cu preparate româneşti, americane, mexicane, japoneze şi de diverse genuri de bucătărie internaţională se va face în baza unui card ce va fi alimentat de turişti cu orice sumă dorită.
Pe 28 aprilie seara deschidem împreuna Sezonul de Clubbing şi de petreceri în Mamaia, într-un Tur de Cluburi.
Pe 29 aprilie ALDD organizează un Infotrip cu presa la Vama Veche, prima staţiune pe care o deschidem în mod festiv, timp în care, în Mamaia, la Piaţeta Cazino, se poziţionează cele 8 maşini de drift şi cei 8 piloţi ce vor participa a doua zi, 30 aprilie, la Mamaia & Constanta Drift Games by the Sea.
Ziua de 30 aprilie este cea pe care o pregătim în mod special pentru festivităţile de la Mamaia, astfel :
– 12.00 – 13.00 – expoziţie statică maşini şi piloţi de drift – Piaţeta Cazino Mamaia
– 14.00 – 19.00 – Drift Games by the Sea – Constanţa, Poarta 1 Cazino – Port Constanţa
(Film promovare https://www.youtube.com/watch?v=EZsD63Sf48A&feature=youtu.be&app=desktop)
– 16.00 – 24.00 – Mega Concert pe Plaja Hotel Flora Mamaia cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani. Lansăm împreună un Show de artificii şi mii de lampioane între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche, alături de turiştii noştri şi de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, invitatul nostru.
NĂVODARI – tradiţionala Serbare Câmpenească, în Tabăra Delfinul.
CERNAVODĂ – 29 aprilie – festivalul etnic „Ziua Internaţională a Dansului”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ce evenimente ii asteapta pe turisti in sezonul estival 2017 si de 1 Mai pe Litoral si Delta Dunării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI