Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce evenimente îi asteapta pe turisti si constanteni la malul marii in noul sezon estival

Sirtaki
Odată cu deschiderea oficială a sezonului estival 2016, calendarul de evenimente al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării continua seria de festivaluri, competiţii sportive, evenimente culturale, activităţi civice.

Constanța şi Mamaia au găzduit în luna mai Campionatul Naţional de Taekwondo WTF, Festivalul Peştelui şi Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Peştelui Durabil.

Astăzi, Primăria Constanța, Federaţia Romană de Şah, în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi campionul mondial Anatoly Karpov, invitat de onoare al Federaţiei de Şah, deschid oficial Campionatul European Individual de Şah Feminin, care se va desfăşura în perioada 26 mai – 8 iunie, în Mamaia, cu aproximativ 150 de participante din peste 27 de ţări.

Oppa sirtakiWeekendul se anunţă unul încărcat, cu multe activităţi şi evenimente pentru turiştii care vor fi pe litoral, dar şi pentru constănţeni, care se pregătesc să intre în Cartea Recordurilor, odată cu cel mai mare dans Sirtaki, organizat de către Comunitatea Elena Elpis Constantă, unde peste 5600 de participanţi se vor uni pentru a oferi un spectacol unic şi inedit în Constantă, pe plajă Modern, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19:00.
Cluburile din Mamaia şi Satul de Vacanţă şi-au anunţat deja petrecerile, invitaţii speciali şi surprizele cu care îi aşteaptă pe turişti şi constănţeni, unele dintre ele chiar pregătind seri tematice greceşti la care îi aşteaptă după victorie pe participanţii care sunt gata să doboare un record la Sirtaki.
Sâmbătă, turiştii şi constănţenii pot relua plimbările şi experienţele cu Telegondola din Mamaia, când aceasta îşi redeschide oficial uşile către public.

Aventura in Lumea Povestilor
Duminică, toată atenţia este îndreptată spre cei mici, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.
Asociaţia Litoral – Delta Dunării organizează pentru aceştia un eveniment de neuitat, “Aventura în Lumea Poveştilor”, o întâlnire cu personajele Disney preferate din desenele animate, în Satul de Vacanţă Mamaia, duminică 29 mai, ora 16:00.
Încă de la sfârşitul lunii aprilie, Mamaia şi Constanța au dat startul evenimentelor sezonului estival 2016. Fiecare început al verii este o nouă provocare şi din nou, o misiune importantă de promovare şi atragere a turiştilor pe litoralul românesc, în Constantă şi în Delta Dunării. Calendarul de evenimente include activităţi şi competiţii care sunt targetate să implice toate tipurile de public, să ofere turiştilor şi constănţenilor posibilitatea de a participa la festivaluri muzicale, culturale, competiţii sportive şi gastronomice, iar seara, să guste distracţia din cluburile, care le stau la dispoziţie cu petreceri tematice şi muzică pentru toate gusturile. În Mamaia, astăzi începe Campionatul European de Şah Feminin, cu Anatoly Karpov ca invitat special, urmează „Lumea Poveştilor Disney” la Luna Park, eveniment organizat de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării, în premieră, în Satul de Vacanţă, pentru 1 Iunie, apoi un Sirtaki de Cartea Recordurilor la Constantă. Continuăm cu Seawolves Bike Fest în Mamaia Nord Năvodari (ediţia a VIII-a), Raliul Deltei, Zilele Euphoriei la Eforie, Aeromania de 10 Ani la Aerodromul Tuzla, Mamaia Color Run, Tenis Feminin, Mamaia Strongman, festivaluri muzicale, Zilele Marinei Romane pe tot Litoralul, Festivalul Antic Tomis şi Paradă Antică, Mamaia Romantică şi încheiem cu un Campionat Mondial de Bob pe roţi la Mamaia”, a declarat într-un comunicat, Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ce evenimente îi asteapta pe turisti si constanteni la malul marii in noul sezon estival”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI