Ce le-au cerut organizatorilor cei mai importanți artiști care vor concerta pe scena festivalului Neversea

A început numărătoarea inversă până la festivalul Neversea. De joi, timp de 4 zile și 4 nopți, peste 200 de artiști renumiți în toată lumea vor întreține atmosfera pe plaja Modern din Constanța.

Zeci de mii de turiști, români și străini, sunt așteptați să ia parte la distracție. Între timp, organizatorii încearcă să le îndeplinească dorințele artiștilor care vor urca pe scenă. Cântărețul jamaican, Sean Paul își dorește o ceapă.Conferinta_de_presa_Neversea4Ioana Chereji, PR Manager al evenimentului, a dezvăluit câteva dintre cerințele mai… deosebite ale acestora. „Sean Paul își dorește o ceapă”, a spus aceasta. Pentru că nu a specificat ce fel de ceapă, organizatorii festivalului au pregătit ceapă din toate soiurile pe care le-au găsit.
Jessie J a dorit machiaj profesionist, Steve Aoki a cerut 12 torturi după reţete speciale pe care urmează să le arunce în public, fiind testate mai întâi de către organizatori, iar reacția acestora filmată şi trimisă vedetei. Unii au cerut mașini de lux fabricate în anul 2018, chiar 2019 care nu se găsesc în România. De asemenea, au cerut jocuri video de tip Fortnite ca să se relaxeze înainte de spectacol, sau lenjerie intimă şi şosete, având în vedere faptul că programul plin de concerte nu le permite să facă cumpărături pentru chestii mărunte. (Sursa foto: www.allseanpaul.com)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ce le-au cerut organizatorilor cei mai importanți artiști care vor concerta pe scena festivalului Neversea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI