Cele mai importante vise care iti pot schimba viata

Cele-mai-importante-vise-care-iti-pot-schimba-viata

Multe dintre visele pe care le avem atunci când dormim ascund semnificații ce pot fi interpretate cu ajutorul unui dicționar de vise.
Poate că pe majoritatea, cele care sunt obișnuite, le uităm în clipa în care ne trezim, însă unele ne rămân întipărite în memorie și ne întrebăm ce rol pot avea în viața noastră și cum ne pot ajuta. Creierul acumulează o mulțime de informații, iar în timp ce dormim, ne transmite semnale care ne pot influența în mod pozitiv când le acordăm sensul real și explicațiile adecvate. Unele vise sunt manifestarea propriilor trăiri interioare, a imaginației, a sentimentelor reprimate, iar altele mai speciale ne pot evidenția anumite lucruri.
Pentru majoritatea persoanelor care cred în puterea viselor asupra vieţii, se recomandă să îşi facă un obicei din a îşi nota visele importante imediat după ce s-au trezit, pentru ca apoi să analizeze mai bine ce pot dezvalui. În acest mod, se iau în calcul toate detaliile, fără a omite vreunul. Anumite tipare ale viselor au o anumită interpretare universală. Atunci când se pot identifică simbolurile principale şi ceea ce s-a simţit în vis, totul poate căpăta relevanţă.
Poți să îți folosești energia viselor în scop pozitiv. Există situații în care, atunci când o persoană își dorește cu ardoare un răspuns într-o problemă importantă, când trebuie să facă o alegere de care depinde viitorul sau ori când vrea să i se clarifice o chestiune, nu trebuie decât să-și adreseze din suflet întrebarea sau să adoarmă cu gândul la ea, iar soluția poate surveni în urmă unui vis.
– Cine visează copii, înseamnă adesea chiar dorință de a avea urmași, de a avea parte de afecțiune, un nou început ori poate semnifica un moment de vulnerabilitate.
– Moartea cuiva drag nu are deloc sensul propriu și nici nu este o premoniție, ci este asociată în mod simbolic cu încheierea unei situații, cu starea de resemnare și lăsarea trecutului în urmă, pentru a începe o nouă etapă în viață.
– Escaladarea unui munte reprezintă un succes și sentimentul de mulțumire de șine, reînnoire și lipsa prejudecăților. Ascultând cu atenție mesajele și identificând simbolurile pe care ți le transmit visele, poți medita asupra lor și astfel vei ajunge să le înțelegi sensurile deosebite care te pot ghida pe parcursul vieții.
Află mai multe despre semnificaţia viselor citind dictionarul de vise.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cele mai importante vise care iti pot schimba viata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI