Centru de sprijin pentru categoriile sociale defavorizate

Centru de sprijin pentru categoriile sociale defavorizate
Proiect propus de Candidatul la Primăria orașului Ovidiu - Gheorghe Pușcașu

Candidatul la Primăria din orașul Ovidiu, domnul Gheorghe Pușcașu, își dorește demararea unui proiect special pentru persoanele defavorizate din localitate, proiect care s-ar materializa sub supervizarea sa ca Primar al orașului Ovidiu.

Proiect propus de Candidatul la Primăria orașului Ovidiu - Gheorghe Pușcașu

Ceea ce ne destăinuie domnul Gheorghe, despre nevoile orașului Ovidiu, sunt acele lucruri de care localitatea are mare nevoie pentru toate categoriile de cetățeni ai orașului, venind în sprijinul celor mai nevoiași și culegând idei și informații utile orașului de la cei mai puțin nevoiași. Acesta este deschis la orice propunere, care s-ar putea materializa după o dezbatere publică, la care cetățenii orașului își pot exprima părerea și își dorește ca transparența luării deciziilor să fie o prioritate.

Proiect propus de Candidatul la Primăria orașului Ovidiu - Gheorghe Pușcașu

Domnia sa, ne vorbește despre un proiect de care localitatea Ovidiu și cel mai probabil multe localități din țară, au mare nevoie și anume un Centru de sprijin pentru categoriile sociale defavorizate, unde toți cei nevoiași și familiile lor să beneficieze de asistență medicală și asistență socială permanent.

Candidat la Primăria Ovidiu, domnul Gheorghe PUȘCAȘU:

  Un proiect avut în vedere de către PSD OVIDIU, este înființarea unui "Centru de sprijin pentru categoriile sociale defavorizate", unde persoanele fara familie sau cu venituri mici, sa beneficieze de asistenta medicala si asistenta sociala in regim permanent.
  Centrul va oferi un ajutor variat locuitorilor din orașul nostru. În cadrul acestui centru va funcționa inclusiv o cantină socială care va livra o masă zilnică la domiciliu batrânilor și persoanelor cu venituri mici din Ovidiu, Sat Culmea și Sat Poina.
  Pentru început vom renova vechea clădire a centralei termice de langă blocurile OV, centrul funcționând aici până când vom reuși să depunem proiectul pentru a obține finanțare europeană.
  Centrul pe care noi îl propunem cetățenilor va asigura colectarea de haine și jucării, precum și electrocasnice vechi, dar încă funcționale. Donațiile vor fi distribuite către familiile nevoiașe.
  Centrul va beneficia și de un site modern cu ajutorul căruia oamenii din localitate vor putea să își facă cunoscute nevoile.
  Donațiile se vor putea face prin intermediul unui angajat ce se va deplasa la domiciliul donatorilor sau direct de către donatori la centru.

De asemenea domnul Gheorghe Pușcașu, ne-a menționat și faptul că oricine ar ocupa scaunul de viitor primar, să i-a în considerare nevoile orașului Ovidiu, a localității Poiana și a localității Culmea, oferind totoodată transparență în administrația publică.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
CUI mandatar financiar: 21200019