Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cercetaţi penal pentru contrabandă cu ţigări

contrabanda cu tigari constanta
Polițiștii din Constanța au depistat trei bărbați, care aveau asupra lor peste 5.500 de țigări de contrabandă. Țigările ar fi fost introduse ilegal în țară, ascunse în plafonul unui vagon de tren, de către o femeie.

La data de 29 august a.c., poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Constanţa și de la Biroului de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Constanţa au depistat, în incinta de revizie C.F.R. din Constanţa, trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 şi 48 de ani, având asupra lor 278 pachete de ţigări fără marcaj fiscal românesc.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că ţigările au fost achiziţionate de la o femeie de 24 de ani, care a primit de la cei trei bărbaţi 1.120 de lei, 1.120 de lei, sumă ce a fost ridicată şi indisponibilizată de poliţişti cu ocazia cercetării la faţa locului.
Cea în cauză ar fi introdus ţigările în mod fraudulos pe teritoriul României, ascunzându-le în plafonul unui vagon din compunerea unui tren sosit în staţia din Constanţa.
Banii și țigările au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză, a fost întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cercetaţi penal pentru contrabandă cu ţigări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI