Ceremonii de depuneri de coroane de flori in memoria eroilor marinari

Ceremonii-de-Ziua-Marinei0114
De la începutul săptămânii, Statul Major al Forțelor Navale a organizat în fiecare zi evenimente pentru a marca Ziua Marinei. Astăzi, au fost depuse coroane la monumentul Crucea Marinarului, de pe faleza Cazinoului din Constanța.

Vineri, 14 august 2015, începând cu ora 10.00, la Monumentul Crucea Marinerilor, situat pe faleza de la Cazino, s-a desfăşurat un ceremonial militar şi religios pentru cinstirea memoriei eroilor marinari. Au participat şefii categoriilor de forţe din armata română, oficialităţi locale, localnici şi turişti aflaţi pe litoral.
Ceremonialul a început cu o paradă a Gărzii de Onoare a Forțelor Navale și cu intonarea imnului național.
Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de Arhiepiscopul Tomisului Teodosie. A urmat depunerea de coroane de flori, delegaţia Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, participând alături de celelalte delegaţii la cinstirea memoriei înaintaşilor marinari.
În memoria eroilor marinari, coroane de flori au fost depuse de autoritățile locale, de Forțelor Navale, Forțele Terestre și Forțele Aeriene Române, de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța și de asociațiile eroilor.
Tot astăzi, pe faleza Comandamentului Flotei, activitățile au continuat cu ceremonia de decorare a Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Navale de către Şeful Statului Major General, Şeful Statului Major al Forţelor Terestre şi Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene şi cu acordarea de medalii de onoare şi diplome pentru personalul militar şi civil cu merite deosebite din cadrul Forţelor Navale Române.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ceremonii de depuneri de coroane de flori in memoria eroilor marinari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI