Cetăţean italian, depistat cu 2,5 kilograme de cannabis la ieşirea din ţară

vama_nadlac
2,5 kilograme de cannabis au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi poliţiştii de frontieră din Nădlac, de la un cetăţean italian care încerca să iasă din ţară folosindu-se de un document fals.

La data de 27 septembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, din judeţul Arad, poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat, cetăţean italian, care încerca să iasă din ţară, călătorind într-un autocar împreună cu o femeie, cetăţean român, şi folosind un document de identitate fals.
Existând suspiciuni asupra bărbatului, o echipă comună a Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi a P.T.F. Nădlac a efectuat un control amănunţit sub scaunele din autocar pe care stăteau bărbatul şi femeia care îl însoţea.
Astfel, au fost descoperite patru pachete învelite în folie de staniol, iar în bagajul de cală al celor doi a fost găsit încă un pachet asemănător. În pachete au fost depistate 2,5 de kilograme de substanţă de culoare verzuie, cu miros înţepător, susceptibile a fi cannabis.
Drogurile au fost ridicate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, care continuă cercetările, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad.
Împotriva cetăţeanului italian a fost dispusă începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor deţinere de droguri de risc, scoatere din ţară de droguri de risc, fără drept, tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi uz de fals.
Cel în cauză a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cetăţean italian, depistat cu 2,5 kilograme de cannabis la ieşirea din ţară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI