Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

China se confrunta cu cel mai cumplit val de frig din ultimii 30 de ani

Frig in China

China se confruntă cu cel mai cumplit val de frig din ultimii 30 de ani, în unele zone fiind așteptate temperaturi record, au indicat joi autoritățile și mass-media.
Termometrele au indicat —28 grade Celsius la Yakeshi, în Mongolia Interioară (nordul Chinei) joi după-amiază, —19 grade Celsius la Harbin, capitala provinciei Heilongjiang (nord-est) și —17 grade la Changchun, în provincia vecină, Jilin.
Potrivit unui comunicat al centrului meteorologic național, în următoarele patru zile este așteptată o scădere suplimentară, de 10 grade, a temperaturilor pentru o mare parte din teritoriul Chinei. Per total, în 90% din teritoriul celei mai populate țări din lume se vor înregistra temperaturi negative, a semnalat agenția de presă Xinhua.
Sâmbătă, în capitala Beijing (nord), mercurul din termometre este așteptat să coboare la—17 grade Celsius — temperatură care nu a mai fost înregistrată în capitală de aproape 30 de ani.
De asemenea, la Shanghai (est) și la Changsha, capitala provinciei Hunan (centru), unde școlile au fost deja închise, sunt așteptate în acest weekend cele mai scăzute temperaturi din ultimii 30 de ani.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “China se confrunta cu cel mai cumplit val de frig din ultimii 30 de ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI