Cinci noi aparate DrugTest achizitionate de CJC au ajuns la IPJ Constanta

Aparate_DrugTest3
Conducerea Consiliului Județean Constanța, a predat astăzi, 22 iulie 2019, un număr de 5 aparate de tip Drug Test, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Aparatele au fost achiziționate de către Consiliul Județean Constanța prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, cu scopul de a susține activitatea de combatere a consumului de droguri.
Sunt împotriva drogurilor și voi susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor și cred că acest tip de investiții reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier. Aș vrea ca prin acțiunile noastre să reușim să îi convingem pe cei care au căzut în plasa acestor substanțe că mirajul stupefiantelor le pune viața în pericol. Vă promit că voi continua să lucrez mereu în interesul locuitorilor județului Constanța” declară președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
Echipamentele predate Inspectoratului de Poliție Județean Constanța constau în 5 Pachete de determinare a drogurilor din salivă și 20 de cutii cu teste de determinare a 8 substanțe, care au o valoare totală de aproximativ 130 de mii de lei.Aparate_DrugTest

Aparate_DrugTest1

Aparate_DrugTest2

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cinci noi aparate DrugTest achizitionate de CJC au ajuns la IPJ Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI