Cinci romani, judecati la Bruxelles pentru uciderea unui bijutier in 2010

Romani-judecati-la-Bruxelles

Cinci români sunt judecaţi începând de luni, la Bruxelles, pentru uciderea unui bijutier din oraş la 24 iulie 2010, dar avocaţii lor au cerut încă de la începutul procesului demontarea geamurilor de securitate şi un mai bun sistem de comunicare cu clienţii lor, relatează postul belgian RTBF.
Apărarea spune că geamurile de securitate (prevăzute cu sistem anti-glonţ) sunt problematice, afirmând chiar că acuzaţii sunt „în cuşcă”. De asemenea, avocaţii au cerut un sistem mai bun de comunicare cu clienţii lor. „Două telefoane între avocaţi şi boxa celor cinci acuzaţi, este prea puţin”, au declarat avocaţii apărării. Ei subliniază, de asemenea, că clienţii lor nu vorbesc limba franceză şi că, deşi traducătorii sunt prezenţi, această situaţie nu facilitează derularea procesului.
Cei cinci români, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, au fost acuzaţi de uciderea bijutierului Dominique Legros, pe data de 24 iulie 2010, în timpul unui furt.
Victima a fost găsită moartă în magazinul de bijuterii unde lucra, prezentând răni la nivelul capului şi având mâinile şi picioarele legate. În urma autopsiei, s-a constatat că aceasta a murit prin strangulare, înainte de a suferi mai multe răni la nivelul feţei.
Indivizii sunt consideraţi foarte periculoşi, iar Curtea de Justiţie de la Bruxelles va fi intens supravegheată de poliţie. Dezbaterile ar trebui să dureze două săptămâni.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cinci romani, judecati la Bruxelles pentru uciderea unui bijutier in 2010”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI