Cioloș îi cere lui Grindeanu să abroge ordonanta de modificare a codurilor penale

Dacian Ciolos
Fostul premier Dacian Cioloș îi cere actualului prim-ministru Sorin Grindeanu să abroge ordonanța de urgență pentru modificarea codurilor penale și afirmă că această „lovitură dată justiției” reprezintă „o lovitură gravă dată credibilității României în relația cu partenerii din UE și NATO”.

„Dincolo de interesele politice și partinice, dincolo de datoriile pe care le-ați avea față de o parte din susținătorii majorității PSD-ALDE, ca Prim-ministru nu aveți dreptul să duceți țara în această fundătură. De aceea, domnule Prim-ministru al României, vă solicit public să abrogați ordonanța de urgență referitoare la modificarea celor două Coduri penale. România normală, România pe care ne-o dorim cu toții este România dreptății și domniei legii”, afirmă Cioloș miercuri seara într-o postare pe Facebook, în care i se adresează premierului Sorin Grindeanu.
Dacian Cioloș subliniază că actualul șef al Guvernului duce România într-o zonă incertă de securitate după adoptarea ordonanței de urgență pentru modificarea legislației penale.
Cioloș susține că actualul Guvern impune „tirania majorității împotriva domniei legii” și amintește că oamenii care protestează în stradă au „legitimitatea societății”.
„Zecile de mii de oameni care protestează au legitimitatea societății, care trebuie ascultată, înțeleasă și asimilată în deciziile guvernamentale. Am încredere că societatea românească este suficient de matură pentru ca astfel de manifestații să aibă loc pașnic și civilizat ca și până acum. În același timp, domnule Grindeanu, nu pot decât să condamn aroganța și comportamentul Guvernului în această chestiune. Nu cred că pentru asta au votat românii în decembrie. Refuz să accept că aceasta este România normală pe care v-o doreați la preluarea mandatului”, afirmă fostul premier Dacian Cioloș.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cioloș îi cere lui Grindeanu să abroge ordonanta de modificare a codurilor penale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI