Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cioloş: Românii au dat o lecție de democrație clasei sale politice actuale

Dacian Ciolos

Preşedintele Mişcării România Împreună, Dacian Cioloş a declarat la un post de televiziune că românii au dat o lecție de democrație, arătând că rezultatul nu are legătură cu căsătoria tradițională ci de o reacție față de politizarea referendumului a partidelor politice, încercând să dezbine românii.
”Românii au dat o lecție de democrație. Rezultatul nu are legătură cu căsătoria tradițională ci de o reacție față de politizarea referendumului a partidelor politice, încercând să dezbine românii. Eu cred că a câștigat democrația. Se naște în România o nouă formă de democrație în care referendumul nu mai poate fi folosit ca instrument manipulator. Asistăm încă o dată la falimentul unui mod de a face politică. Cei care au încercat să exploateze credinţa simplă a oamenilor, cei care au vrut să transforme Biserica în unealtă de propagandă, cei care au împrăştiat ură şi minciuni în societate doar pentru a câştiga din asta capital politic primesc azi un răspuns clar şi usturător din partea oamenilor. Este evident că vremea acestor politicieni şi baroni ai politicii apune definitiv şi că locul lor trebuie luat de oameni noi, cinstiţi, pricepuţi şi curajoşi, al căror scop unic în viaţa politică este să servească interesul şi bunăstarea cetăţenilor. Vine vremea respectului şi a demnităţii, vine vremea în care climatul de ură și de intoleranţă, discuțiile despre ieșirea din Europa și jignirile aduse românilor din partea unor oameni politici corupţi trebuie să înceteze.
Referendumul nu are nici învingători, dar nici învinşi. Are însă o lecţie foarte puternică pe care trebuie să o învăţăm cu toţii: politicienii nu pot trafica nici convingerile, nici credinţele şi nici aşteptările oamenilor. Nu știu ce putea să facă mai mult PSD decat ceea ce au făcut. Și-au lipit clar o etichetă pe acest referendum. Pur și simplu prin faptul au amenințat cu acest referendum. PSD și-a asumat acest referendum. Liderii PSD, de mai multe ori au amenințat cu acest referendum, că vor arăta ei ce vor românii, iar românii susțin politica PSD. Îmi imaginez că dacă ar fi trecut de 30% vedeam liderii PSD lăudându-se că cei care au votat susțin politica PSD.
Din punctul meu de vedere, cei care sunt convins că au semnat pentru referendum cu bună credință, crezând în acele valori, din păcate au fost prinși în capcana politică. Mă bucur că societatea românească nu rămâne dezbinată. Familia din România și chiar familia tradițională are nevoie de politici publice car să îi ajute să aibă locuri de muncă și o viață mai bună. Din punctul meu de vedere intenția a fost de a dezbina România și românii. Este important să înțelegem că lucrurile importante nu se stabilesc în altă afara țării”, spus fostul premier Dacian Cioloș. (DCNEWS)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cioloş: Românii au dat o lecție de democrație clasei sale politice actuale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI