Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ciolos: Vom lansa un pachet de masuri care sa vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Dacian Ciolos

Guvernul va lansa în perioada următoare un pachet de măsuri care are în vedere dezvoltarea clasei de mijloc la sate, a anunțat, vineri, premierul Dacian Cioloș.
În săptămânile următoare, lucrăm împreună cu domnul ministrul (al Agriculturii — n.r.) și cu Cancelaria la un pachet de măsuri care să vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate, folosind și Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) și alte programe operaționale, un pic după același model pe care l-am folosit și pentru acel pachet antisărăcie, deci luând anumite instrumente legislative care să stimuleze dezvoltarea clasei de mijloc la sate„, a spus Cioloș la conferința ‘Elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală GAL pentru perioada de programare 2014-2020 a Uniunii Europene’.
Cioloș a adăugat că pachetul de măsuri respectiv va fi lansat cel mai probabil în cursul lunii martie și că obiectivul principal pentru mediul rural va fi dezvoltarea unei clase de mijloc „cu reale capacități de antreprenoriat pornind de la agricultură, de la sectorul agro-alimentar și care să meargă dincolo de aceasta și să constituie o resursă viabilă și de durată a sectorului local”.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ciolos: Vom lansa un pachet de masuri care sa vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI