Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Circulaţie deviată în Mamaia, săptămâna viitoare

Pasarela pietonala Val Retro

Traficul în dreptul Hotelului Rex va fi deviat, de luni până joia viitoare, pentru montarea elementelor ornamentale ale pasarelei pietonale „Val Retro“, între orele 09.00 și 19.00.
Şoferii care circulă dinspre Constanța spre Năvodari vor trece pe lângă piciorul pasarelei, prin zona stației de taxi, și vor ieși în sensul giratoriu.Măsura este luată de SC Polaris M Holding SRL şi Primăria municipiului Constanţa, pentru montarea elementelor ornamentale de pe tablierul pasarelei pietonale „Val retro“. În perioada menţionată, circulaţia va fi deviată în dreptul pasarelei astfel: dinspre Constanţa spre Năvodari, traficul rutier se deviază pe lângă piciorul pasarelei, prin zona staţiei taxi, cu ieşire în sensul giratoriu; dinspre Năvodari spre Constanţa, traficul rutier se deviază din sensul giratoriu, pe lângă piciorul pasarelei, prin zona de parcare de pe malul lacului Siutghiol, cu ieşire în bulevardul Mamaia.
Cei care vin dinspre Năvodari spre Constanța vor ocoli pe lângă piciorul pasarelei, prin zona de parcare de pe malul lacului Siutghiol și se vor întoarce apoi în bulevardul Mamaia.
Restricţiile de circulaţie vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. Ne cerem scuze pentru inconvenientele care decurg din efectuarea acestor lucrări, dar sperăm că acestea vor fi în interesul dezvoltării turismului în staţiunea Mamaia“, se arată într-un comunicat de presă remis de SC Polaris M Holding SRL.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Circulaţie deviată în Mamaia, săptămâna viitoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI