Co-pilotul elicopterului SMURD, găsit în lacul Siutghiol, la o adâncime de 6 metri, legat de scaun

echipaj-smurd

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în lacul Siutghiol din Constanţa. Aparatul de zbor, care se îndrepta spre Mihail Kogălniceanu, efectua o misiune medicală. Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitată, dar a murit la spital. Copilotul Ginel Claudiu Crăcănel a fost scos la mal, fără semne vitale, după 5 ore de stat în apa rece de 2-3 grade Celsius. Misiunea de salvare este foarte dificilă din cauza nopţii şi a frigului pătrunzător.
A fost scos la mal pilotul elicopterului, Petre Cătuneanu. Nu are semne vitale. În apă a mai rămas asistenta medicală Gabriela Camelia Harton.
Co-pilotul elicopterului SMURD care s-a prăbușit în lacul Siutghiol, luni după-amiază, a fost găsit de salvatori la o adâncime de aproximativ 6 metri, legat de scaun, a declarat presei, luni seara, Marian Ciulei, scafandru în cadrul Centrului de Antrenament al scafandrilor de intervenție a ISU Dobrogea.
Am găsit cea de-a doua victimă legată de scaun la o adâncime de circa 6 metri. Vizibilitatea este foarte scăzută, temperatura apei este de doar 2 grade Celsius, ceea ce face intervenția foarte dificilă, și este foarte mult mâl, de peste o jumătate de metru. Când am găsit a doua victimă, am balizat zona. Cu sprijinul celor de la Poliția de Frontieră și cu ajutorul unui sonar am încercat să găsim epava, am găsit pe fundul lacului bucăți din elicopter(…), nu am găsit carlinga, ci scaunul, și victima legată de scaun. Am scos victima de pe scaun și am adus-o la suprafață”, a spus Ciulei.
Un elicopter SMURD cu 4 persoane la bord s-a prăbușit luni după-amiază în lacul Siutghiol, fiind găsite până acum două persoane, celelalte fiind în continuare căutate de salvatori.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Co-pilotul elicopterului SMURD, găsit în lacul Siutghiol, la o adâncime de 6 metri, legat de scaun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI