Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cod roșu de inundații în județul Teleorman și Cod portocaliu în Timiș

Hidrologii au emis, joi dimineață, un Cod roșu de inundații pe sectorul aval Vârtoapele (județul Teleorman) și un Cod portocaliu pe râurile mici din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega, bazinul inferior al Timișului, Bârzava și Moravița din județul Timiș.
Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, avându-se în vedere evoluția hidrometeorologică din bazinul hidrografic Pârâul Câinelui, ca urmare a propagării viiturii formate anterior în partea superioară a bazinului, se instituie Cod roșu pe sectorul aval Vârtoapele (județul Teleorman).
Codul roșu a intrat în vigoare la ora 5,15 și va expira la 10,00.
De asemenea, joi, în intervalul orar 5,45 — 14,00, specialiștii în hidrologie au instituit Cod portocaliu de inundații pe unele râuri din județul Timiș.
Ca urmare a precipitațiilor cu caracter torențial înregistrate în ultimele ore, estimate pe baza informațiilor radar și a precipitațiilor prognozate pentru următoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie cu posibile efecte de inundații locale și creșteri rapide de niveluri și debite cu posibile depășiri ale cotelor de inundație pe râurile mici din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega, bazinul inferior al Timișului, Bârzava și Moravița din județul Timiș.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cod roșu de inundații în județul Teleorman și Cod portocaliu în Timiș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI