COD ROSU de inundatii in judetul Constanta.

furtuni si ploi

Hidrologii au instituit cod roşu pe mai multe râuri din judeţul Constanţa, unde se pot produce inundaţii locale şi eroziuni puternice ale plajelor din zona costieră, din cauza scurgerilor pe versanţi, torenţi, pâraie şi a viiturilor rapide, avertizarea fiind valabilă vineri, până la ora 20.00, informează Mediafax.
Potrivit avertizării cod roşu emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Golspodărire a Apelor, vineri, între orele 12.00 şi 20.00, inundaţii locale se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice Urluia, Valea Mare, Valea Baciului, Valea Albeşti şi pe alte râuri mici din jumătatea de sud a judeţului Constanţa.
De asemenea, vineri, de la ora 12.00 până la ora 20.00, râurile mici din Dobrogea aferente judeţului Tulcea sunt sub avertizare cod portocaliu.
De asemenea, vineri, de la ora 12.00 până la ora 20.00, râurile mici din Dobrogea aferente judeţului Tulcea sunt sub avertizare cod portocaliu.
Hidrologii au emis şi o avertizare cod galben, valabilă de vineri, ora 12.00, până sâmbătă, la ora 12.00, pe râurile din bazinul hidrografic Vedea (judeţele Olt, Argeş şi Teleorman). Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinul superior al râului Vedea şi pe afluentul său Teleorman.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “COD ROSU de inundatii in judetul Constanta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI